Ustazah Bertudung Dihenjut Kote Besar

Video Rate:
2.67 / 5 ( 3votes )
356 views

Video Malay,Cerita Lucah,Gambar Bogel – Ustazah Bertudung Dihenjut Kote Besar – Gambar Bogel, Awek Bogel, Melayu Bogel, Gadis Bogel, Perempuan Bogel, Tudung Lucah Melayu Nakal, Melayu Sex Stim Sangap,Koleksi Cerita Lucah Melayu Terkini, Cerita Cikgu, Cerita Awek Melayu, Novel Lucah melayu, Cerita Birahi, Cerita Nafsu, Cerita Dewasa Melayu

Ini kisah seks yng membuat saya tersenyum dan beruntung krn ini kisah lucah saya dan ustazah yg bersuami. Kisah ini benar berlaku saya dan ustazah yg alim ini jer tahu. Ketika itu berlaku ketika saya di sekolah menengah.

Saye adalah pelajar biasa je tiada yg hebat. Di sekolah saya ada guru-guru lelaki dan wanita. saye selalu melihat ustazah-ustazah yg cantik-cantik, saya nie citarasa tinggi dan saya mahu cari ustazah bukan cikgu dan saya mahu mencari pun yg bersuami, tak mahu yg bujang sebab die lebih susah mahu tackle, suami die pun percaya kat dia.

Dan ini semua impian saya bersetubuh dengannya tapi dlam hati saya ada ke ustazah yg alim mahu kangkang pantat nya kepada pelajar dan curang pada suaminya. Jadi saya pun cari-cari tengok kat sekolah dan jumpalah seorang ustazah mmg cantik dan bersuami.

Namanya ustazah Akma, umur die 29 tahun, kulit putih muka cantik tapi nampak solehah maklumlah ustazah. Bagi saya die mmg seorang yg alim krn die seorang rajin memberi nasihat kepada pelajar.

Mukanya yg cantik macam Erra, berhidung mancung dan kulit putih. Badannya pada saya tak nampak sebab tudung labuh dan berjubah. dlm hati kata agak-agak puan alim bersuami nie sanggup tak curang kat suaminya.

Apabila die mengajar saya mesti ada sebab mahu tengok die dan akhirnya saya tahu juga bentuk badan die masa die duduk, bolih tahan badan dia. saye terkejut ustazah bersuami nie kalau duduk kat meja die mesti bersilang kaki, masa tuu terselak kaki die menampak betis dan kaki berstokin, tambah ghairah saya padanya.

Utk maklumat korang, saya tak pernah bersetubuh dengan apa-apa masa tu dan mahu buat model melancap, mahu ambil gambar saya dan ustazah bersama rakan-rakan kelas lain. mahu bergambar saya berdua denngan wanita alim bersuami nie tak nak, sebab takut fitnah.

Saye nekad mahu bersutubuh dengannya sebab wanita alim bersuami payah mahu dapat, die hnya serah tubuhnya pada suaminya. saye dapat idea saya bincang denngan ustazah Akma nie mahu berlajar tentang agama kat rumah dia.

Pada mulanya die enggan dan tanya kat sekolah ada kelas kenapa mahu buat kat rumah dia. saye jawab kat saya daah bosan kat sekolah, mahu tengok rumah ustazah sama.

Die setuju kelas tu buat malam. saye pun datang, die sambut saya denngan senyuman yg manis kat depan pintu rumah die rasa macam saya suaminya dan rasa mahu cium die pulak sebab die pakai tudung dan berjubah.

Saye tanya mana suami ustazah, die jawab keluar mengajar nati die balik. Jadi mula kelas kami, masa ustazah Akma mengajar saya tengok bibir die dan bayangkan bibir ustazah bersuami ini suci sanggup menjilat batang ku dan kemudian habis kelas ustazah Akma kata mahu buat minuman kat dapur.

Saye pun tunggu kat kat ruang tamu dia. Masa die buat air, saya pun meliar mataku melihat dlam rumah die dan saya terpandang handset die saya rasa mahu tengok apa yg ada kat kat handset ustazah Akma.

Saye pun buka dan tengok kat pic. Tiba-tiba saya lihat benda yg tak jangka. Pemandangan seorang wanita yg sedanng terkangkang menampak pantat nya yg penuh denngan sperma meleleh. Gambar itu tak bukan gambar utazah Akma yg bertudung labuh dan berjubah dan bersuami.

Saye terus bluetooth pic tu. Lepas saya buka video dalamnya terkejut lagie nampak ustazah Akma termengah menahan ghairah sambiil terkangkang menerima tusukan dari suaminya. saye terus stim dan bluetooth.

Tiba-tiba ustazah Akma datang bawakan makanan dan minuman. Dan saya simpan balik handset ustazah Akma tempatnya. saye makan habis apa yg dihidang dan saya minta izin mahu balik terus.

Bila sampai rumah terus ke bilik, tutup pintu sebab mahu melancap denngan pic yg sangat bernilai, pic ustazah Akma alim telanjang dan terkangkang di lubang burit die penuh sperma dan video dia.

Malam tuu habis sperma ku ku pancut. Tiba-tiba saya terpikir mahu setubuh cara real denngan ustazah Akma. saye dapat idea iaitu cara ugut die denngan telefon. Esoknya malam saya terus hantar mms kat dia, ugut die kata kalau tak mahu pic die tersebar die kena penuhi syarat aku.

Saye tunggu adakah die mahu balas sms aku. die pun balas sms aku, die merayu sungguh-sungguh jgn sebarkan. saye kata ada banyakk syaratnya. die tanya apa die syaratnya. Syarat saya pertama die kena hantar mms die memakai jubah dan tudung sambiil terselak terkangkang dan tangan tusuk pantat nya selepas die dia melancap dan basah denngan maninya.

Dlm 10 minit saya tunggu mms dapat pic die yg macam tuu keadaannya. saye mengatakan syarat yg kedua adalah die perlu memberi ruang pada ku untk jumpa die di rumahnya bila suaminya tak ada dan die kena sambut saya denngan berjubah dan bertudung masa kat sekolah.

Die bersetuju. saye pun terus datang kepadanya, takut juga die telefon polis ke, tapi ada perjanjian denngan dengan ustazah alim bersuami die takut la nampaknya. Kemudian die sambut denngan pakaian tersebut.

Melentik penis ku tengok die pakai pakaian macam tu. die pun terus tutup pintu, saya terus cium dia, die tolak ku. die kata cukup apa yg saya buat kat dia, saya kata kat die saya sayang dia, saya tak mahu buat die sakit.

Die kata die nie isteri orang dan ustazah saya pulak, tak hormat ke kat die sebagai guru. saye kata dia, saya akan sebarkan gambar tuu kalau tak mahu dengar cakap dan berdegil.

Die takut, die kata apa hrs die buat. saye kata hulurkan tangannya saya mahu pegang, die tak nak. saye kata tangan je, die pun hulurku cium tangan die lembut mesti best die lancap penis ku yg subur tu.

Korang tahu kan tangan wanita subur macam mana. Lepas tuu saya dudukan die kat sofa die duduk dlam keadaan mengangkang sikit dan saya mahu pegang kaki, die nampak keberatan.

Saye sentuh kaki die yg berstokin urut dan tanggalkan stokin tu. saye urut kaki yg berurat biru, nampaknya die rasa bersalah sebab bagi lelaki selain dari suaminya sentuh kaki berurat biru.

Lepas tuu saya jilat jari kakinya, die senyap tak dengar suaranya. saye susup tangan ku kat betisnya, die terkejut kata jgn tapi tak melawan. Kemudian saya masuk tangan kat peha die dia kata jgn , saya kata mahu tengok apa ada kat celah peha, saya tak pernah tengok cara real, kalau tak saya sebar pic dia.

Die senyap. saye selak jubah dan kain dlam dia, saya tengok ada seluar dlam putih. saye selak seluar dlam tuu nampak berair rupa-rupanya. die ada hati kat aku. saye tengok macam huduh saja pantat dia, walaupun warna merah.

Saye terus jilat pantat ustazah yg bersuami, bayangkan seorang ustazah yg separuh telantang memberikan pantat dijilat olah pelajarnya. die tolak aku, die kata ini salah. saye kata bagi 5 minit kat saya mahu jilat, lepas tuu saya tak buat apa.

Die senyap dan die terus mengakang sikit bagi ruang kat saya mahu jilat. saye pun jilat pantat nya sambiil meleleh air mazi dia. Lama-lama die mula mengerang denngan suara perlahan dan manja sikit.

Bila sampai je 5 minit saya berhenti. Lepas tuu die tengok saya macam marah, mngkin sebab kenapa saya berhenti dan saya kata kat die dah habis masa. die renung mata ku denngan pipi yg merah dalam keadaan berjubah dan tudung separuh terlanjang dan saya tahu die mahu lagi.

Perlahan saya hala lidah ku ke pantat ustazah bersuami nie dan saya terus jilat pantat dia. die lagie terus mengangkang lagie luas seolah-olah mengata pada ku, lihat pantat ustazah mu dan mengerang manja dan kuat.

Die tak lagie malu denngan ku. Tiba-tiba terpancut sperma dia, percik kat aku, habis mukaku. saye renung mata dia, saya nampak ada maksud mendalam dari dia. saye terus cium dia, die terus pagut mulut ku.

Rupanya mudah mahu dapat ustazah bersuami ni! saye selak jubah die dan nampak tetek die yg balut denngan coli. saye buka terus dan hisap tetek yg besar puting pink, indah sungguh pemandangan ustazah yg bertudung kepala manakala tubuh badannya yg lain bertelanjang dan didedahkan pada lelaki yg bukan suaminya.

Saye terus jilat tubuh badannya, rasa diri saya nie mahu terpancut. die kata die tak tahan daah dan minta tolong setubuh dia, tangan menggagau mencari penis ku dlam seluar.

Saye kata bolih boleh, kalau mahu kena la bukak sendiri seluar aku. Tanpa lengah die terus bukak seluar saya denngan gopoh-gopoh dan tercacak penis ku kat muka dia. Kata saya lagi, kalau mahu bolih tapi ustazah kena buat-buat mengajar kat sekolah, satu tangan tulis buku, satu tangan sambil melancap penis ku dan kitorang pun buat.

Tiba-tiba die tolak saya sambiil muka tersenyum. Muka tersenyum nie tak da masa kitorang belajar kat kelas, untungnya kat aku. die terus kat penis saya dan jilat sungguh-sungguh. saye kata kat dia, jgn ustazah jilat sampai pancut, nanti guna tempat lain.

Die berdiri terus dan mengangkang sambiil memegang penis ku mahu masukkan dlam pantat nya. saye rasa macam penis ku kena sedut. die turun naik banyakk kali sambiil saya genggam tangannya dan die terus peluk aku.

Kulit kitorang bersentuhan, tetek nya dan dada saya ku, sambil die mengoyang bontot nya. saye kata kat dia, die sayang tak kat aku. die senyap je maklumlah sibuk mahu layan penis ku.

Saye tanya lagi, die sayang kat saya tak? “Arhgh. argh. ” die jawab, die sayang sangat kat aku. saye kata mahu setubuh nie sambiil tengok muka dia. kitorang bersetubuh sambiil merenung mata sambiil bunyi pelepap pelepap, terasa sayang kat die Tiba-tiba saya kata mahu rasa pancut, tanya kat luar ke dalam.

Die kata, die pun mahu pancut jugak. saye tanya lagie dlam ke luar, die kata mahu dalam. saye terus peluk die rapat-rapat sambiil menekan sedalam mngkin dan memancut terus maniku.

Kemudian saya bangkit dan cium tangan kata terima kasih sebab bagi cinta kat aku, die sambiil tersenyum kata sama-sama. saye kata, bolih tak mahu tangkap pic die sambiil die terkangkang sambiil mengalir sperma kitaorang bersama.

Die kata bolih tapi kena pic private je jgn sebar. saye terus ambil pic die denngan macam-macam posing sambiil tudung je tutup yg lain bogel. Sebelum saya balik saya terus cium dia.

Lepas tuu tanya kat dia, die tak rasa bersalah ke buat macam nie dan tak kan ustazah pun sanggup. die pun jawab, die kata wanita cantik sealim mana pun kalau lelaki tuu tak hensem, dapat goda wanita denngan cara betul, wanita tuu sanggup bercinta dengannya dan serah jiwa raga pada laki tersebut walau ada suami.

Saye kata kat dia, die nie kira daah cinta kat saya ke? Ustazah Akma tersenyum. saye kata kalu cinta kat aku, saya mahu die nganga sambil menunggu saya melancap mahu pancut kat muka dia.

Die kata kenapa buat macam tuu kat dia, ada pantat tak kan mahu lancap tangan sendiri. die kata kata tubuh badan die untk saya dan suami dia. saye tanya mana best, saya ka suami dia.

Die jawab main denngan pelajar la best sebab dapat daging segar sambiil die tergelak. Selepas tuu kitorang setubuh lagi. saye pun balik rumah sebab besok mahu sekolah. saye pun jumpa ustazh Akma die mengajar kelas aku.

Saye tak nampak yg lain melainkan die berbogel dlam kelas sebab teringat detik-detik manis semalam kami. Lepas kelas saya jumpa die kata kat die mahu lagi, die kata tak letih ke? saye jawab tak.

Die kata jumpa kat surau. kitorang pun apa lagi. Sampai sekarang bila saya tengok ustazah bersuami dan bertudung saya mesti godanya dan kesudahan ustazah-ustazah tersebut tersenyum terkangkang sambil mengalir sperma ku.

Incoming search terms:

Main pantat bini jiran,cerita sex cikgu Category: Cerita Seks Melayu Tags: , , , , , , , , ,

Related video