Isteri Bermain Seks Dengan 2 Batang Mat Salleh

Video Rate:
3 / 5 ( 3votes )
165 views

Video Malay,Cerita Lucah,Gambar Bogel – Isteri Bermain Seks Dengan 2 Batang Mat Salleh – Gambar Bogel, Awek Bogel, Melayu Bogel, Gadis Bogel, Perempuan Bogel, Tudung Lucah Melayu Nakal, Melayu Sex Stim Sangap,Koleksi Cerita Lucah Melayu Terkini, Cerita Cikgu, Cerita Awek Melayu, Novel Lucah melayu, Cerita Birahi, Cerita Nafsu, Cerita Dewasa Melayu

saya nak cerita
bagaimana bini saya Keyla panggilan manjanya Keyla main dengann 2 orang
mat salleh,. Selepas terjadinya peristiwa diantara Keyla dengann Richard
lelaki negro dulu, bini ku Keyla sudah mula ketagih dengann butuh warga
asing yanng tidak bersunat.

Dia kata butuh yanng tidak bersunat lagi enak dari yanng bersunat bila
bersetubuh. Sebagaimana korang tahu bini saya ni Guru disebuah sekolah
dipinggir ibukota Kuala Lumpur dan saya seorang kakitangan sebuah
syarikat swasta.

Pihak sekolah telah menghantar bini saya berkursus selama 1minggu di pd
untuk program sekolahnya, dengann beberapa kawan perempuannya yanng
lain, bini ku telah menceritakan semula apa yanng berlaku selama dia
berkursus.

Ceritanya begini, perkenalan diantara bini ku dan 2 orang mat salleh
secara kebenaran, dimana bini ku hampir hampir lemas semasa mandi
dilaut. nasib baik ada mat salleh tersebut yanng telah menyelamatkannya,
dari situ terjalin lah ikatan persahabatan diantara 2 orang mat salleh
dengann bini saya dan akhirnya mereka bertukar2 no phone.

Mereka berada diMalaysia selama 2 bulan atas urusan kerja. Setiap malam
selepas habis kelas bini saya dan seorang kawannya Nadia menghabiskan
masa bersama Bob dan Barry, mereka berborak sehingga larut malam, saya
bertanya pada Keyla semasa kitorang sedang berehat sambil minum kopi o
diluar rumah “ada awak main ngan diorang tidak? ” tidak.

takut la sbb resort yanng diorang menginap share2 bilik ‘ ” jawab Keyla.
” Habis awak tidak dapat la rasa butuh Mat salleh? ” tanyaku lagi. ” erm
nak buat camana. ” jawap Keyla lagi.

” kalau abang arrangekan nak tidak. ? ” soalanku bertali arus menanya. ”
boleh jugak bila? ” tidak sabar2 Keyla menunggu jawapan dari mulut saya
” “Begini, awak je la yanng contact mereka sbb abang tidak kenal mereka.

” ‘ish tidak nak la, camana nak mulakan tidak kan terus2 ajak main je ”
, gelak kecil bini saya. ” ok la nanti abang fikirkan. ” jelasku. ”
jangan lama2 sangat bang cuti sekolah tidak lama lagi ada seminggu je lagi.

lagipun saya lepas kering dari period “. ” amboi tidak sabar2 sayang
abang ni, ” saya cubit pipi gebu bini ku. Selepas siap mandi, saya terus
turun kebawah menuju ke meja makan, sarapan pagi telah tersedia diatas
meja. kitorang makan bersama. Cuti pada hari ini kitorang tidak kemana2
hanya bersantai saje dirumah. Anak-anak saya mula dengann aktiviti
mereka bermain dengann psp mereka. itu yanng membuat saya dengann bini
saya boleh menjalankan aktiviti ranjang hehehehe, ” ok saya dah ada idea
ni’ ” sampuk saya semasa Keyla asyik mencuci pinggan di sink.

” camana bang? ” tanya Keyla padaku. ” begini awak call mereka cakap
awak nak jumpa mereka, untuk minum2 dan untuk memperkenal abang kepada
mereka, dan dari situ abang boleh la kenal lebih lanjut dengann diorang.
” camana idea abang ok tidak? ” erm ok saya try call mereka esok.
Selepas pulang dari kerja bini ku meluru padaku, dia kata mereka tidak
dapat datang pada hujung minggu ni, disebabkan mereka kena selesaikan
kerja mereka dulu, mungkin minggu depan itu pun kalau kerja mereka cepat
selesai “kata bini ku.

” ok lagipun minggu depan cuti sekolah 2 minggukan ” ? yupp ” jawap
ringkas dari mulut Keyla. saya lihat raut wajahnya sangat gembira ,
mungkin nak dapat butuh Mat Salleh. Minggu yanng ditunggu semakin hampir
kitorang telah membuat persediaan awal iaitu menghantar anak-anak ke
kampung, kitorang bermalam dirumah orang tuanya, dan selepas makan
tengahari kitorang bertolak ke Kuala Lumpur. ” sabtu depan Mama dan Papa
ambil ye kata bini ku pada abang dan adik.

” ok jawab anak-anak kitorang. kitorang sampai rumah pukul 6 petang,
malam ni kitorang berehat secukup-cukupnya kerana esok pagi kitorang
akan bertemu dengann Bob dan Barry. Malam tu kitorang berborak sambil
menonton video Blue yanng kitorang beli 2 hari lepas. ceritanya
mengisahkan 2 orang lelaki kulit putih mengerjakan seorang perempuan
Melayu Singapore. yanng mana perempuan tu bodynya kecil sahaja sedangkan
2 orang lelaki kulit putih itu berbadan tegap. saya lihat dari tadi
Keyla tidak berkelip-kelip menontonnya, mungkin dia tengah terbayang
lakonan perempuan itu adalah dia. , hai sayang khusyuk je dari tadi? ”
hehehehehe gelak kecil bini saya ” saya tengah bayangkan bagaimana saya
main dengann Bob dan Barry nanti ni nak cari skill la ni. ”
hahahahahhaaha kitorang gelak memecah kesunyian didalam bilik.

” Jom kita buat macam dalam video tu ” ajak saya, ” lagi sorang siapa? ”
tanya bini ku, dalam nada gurau, ” ini kutunjukan jari hantu saya
padanya ” hahahahaha kitorang ketawa “itu tidak best celah bini ku ” ,
bini ku turun dari katil, lalu dilucutkan satu persatu blose yanng
dipakainya.

tersembul la dua bukit pejal yanng putih dan gebu. Panties krim yanng
dipakainya masih lagi terlekat dipinggangnya, bini ku menghulurkan
tangannya kearahku dan kusambut dengann manja, lalu dibukakan boxer
yanng masih terlekat dibadanku, sambil itu kuusap-usap dibelakang hingga
kelurah punggung ditutupi pantiesnya.

Tercacak la butuh ku dari tadi sudah keras lalu diusap-usap kepala butuh
ku yanng panjang 6inci, saya kegelian bila diperlakukan begitu,
sedar-sedar butuh ku telah berada didalam mulut Keyla berdecap-decup
bunyi percikan air liurnya.

Argh. Argh. lagi sayang suaraku mengeletar. kurasa air maziku dh keluar
Keyla menjilat sisa air maziku. Tanpa berlengah ku tolak Keyla kebucu
katil untuk saya memulakan tugasku.

Keyla sudah tahu apa kehendak saya, lantas dikangkang pehanya, kulihat
air jernihnya sudah terlekat pada panties yanng dipakainya. Kuselakkan
pantiesnya sedikit lalu kujilat sakibaki air yanng terlekat pada bibir
puki yanng agak merah dan kehitaman itu.

” cepat abang ayang tidak tahan dah ni. masukakn lidah kedalam pepek
ayang ” rintih Keyla, saya tahu kegemaran Keyla, dia suka diperlakukan
begitu dan cepat klimaks.

Lebihkurang 15minit saya lakukan aksi menjilat, kitorang bertukar posisi
69 salah satu kegemaran bini ku dan dalam masa itu jugalah dia telah
klimaks 2x. Argh. Argh. Argh.

sedap abang suara Keyla mengerang saya rasa kalau korang duduk berjiran
dengann kitorang mungkin korang dengar jeritan bini saya. Sekarang Keyla
berada diatas punggung nya mengadapku kedua-dua tangannya pegang peha
saya sambil melihat lakonan dalam video yanng masih terpasang, dia
mengalunkan mengikut rentak cerita didalam video itu.

Sedang asyik kitorang melayar bahtera telifon bimbit bini ku berbunyi
kring. kring. kring. kucapai dan kuhulurkan kepada bini ku kulihat
tertera nama Bob. Keyla memperlahankan rentak dayunganya, ” hai kudengar
dari mulut Keyla menjawab panggilan Bob. ” what are doing baby? ”
nothing jawab spontan Keyla “.

where we want to see tomorrow? ” erm coffee house bukit bintang. saya
menjalankan tugas yanng lama terhenti, berdecap-decup bunyinya sesekali
terdengar suara Keyla mengeluh kesedapan, Bob macam tidak puas hati apa
yanng sedang Keyla lakukan, tanpa rasa malu dan mungkin nafsu sedang
menguasai dirinya “Keyla menjawab I was having sex with my husband.

” Wooww it’s great. ” your husband was not angry when I want to hear? ”
Barry’t worry my husband spotting, ” you want make love with me? ” tanya
Keyla tanpa rasa malu kepada Bob. ” If you had said that I do not rule.

” when? jawab Bob lagi? ” saya terangsang dengann perbualan mereka,
semakin laju saya henjut Keyla. tersekat-sekat suara Keyla bila bercakap
dengann Bob. if. if a. any time we can do ” ,. Argh. Argh yes. yes. I
cumming. Argh. saya rasa butuh Mat Salleh pasti keras. bila mendengar
Keyla menjerit tanda klimaks kali ke 3. ” ok baby I want to hear your
voice please Barry’t off your phone.

” ok , jawab Keyla. Keyla mula dengann aksinya dihenjut-henjutnya
punggung turun naik sambil telefon dihalakan dimulutnya, bagi laluan Bob
mendengarnya. Keyla bangun dari atas badanku , kemudian dicapai butuh ku
yanng masih berlendir dek kena air pepek nya lalu dihisap celup. celup
Keyla mengulum butuh ku, ” now what are you doing baby? ” tanya Adam ” ,
I was sucking.

jawab Keyla dalam nada sumbang. i would like that ” kata Bob, ” yes.
yes. yes. i cumming sayang kataku pada bini ku, cruit. cruit. cruit air
pekat saya meluncur jauh keanak tekak Keyla.

Keyla menyambut dengann tenang kehadiran sperma ku, tidak setitik pun
jatuh keatas cadar katil, ditelannya hingga ketitisan terakhir.
terketar-ketar kaki saya bila Keyla menyedut kepala butuh ku.

” Bob i’m finish, ” kata Keyla pada Bob yanng masih menunggu apa adegan
seterusnya. ” baby can I fuck you tonight? ” relaxx, tomorrow we find ok
” , bini ku memujuk Bob, ” I want you and Barry.

” your husband? tanya Bob lagi ” , I said Barry’worry my husband
spotting. ok bye. see you tomrrow , ” kata Bob, ” ok bye see you later.

Tepat pukul 9 pagi kitorang sudah siap, Keyla mengenakan seluar jeans
Levi’s ketat, baju body fit dan bertudung, saya yanng telah siap dari
hanya menunggu didalam kereta.

Keyla memakai minyak wangi yanng harum membuat lelaki terangsang yanng
dibeli di Lot 10 tempoh hari. tepat jam 9. 30 minit kitorang sampai
tempat yanng dituju iaitu diJalan Bukit Bintang, saya turunkan Keyla
benar benar di hadapan Coffe House yanng dijanjikan sementara saya
mencari parking, kenderaan pagi ni tidak la banyak sangat, biasalah pagi
cuti hari minggu tidaklah ramai sangat orang, nanti petang sedikit pasti
ramai orang, saya lihat Keyla masih keseorangan lagi di luar Coffe
house, ” tidak datang lagi ke Mat Salleh ni ” tanyaku ” entah takde pun
” , jawab Keyla.

” maybe ontherway kot saya cuba memujuk ” ‘cuba call saya bagi idea ” ,
baru hendak dicapai phonenya berbunyi , kring. kring. ” , hai baby you
have arrived? ” tanya Bob, ” yup 5minit ago ” , jawab Keyla.

” ok give me 2 minit, I want park my car’, ” ok no problem ” , jawab
Keyla. Sambil itu kitorang memesan minuman dan sarapan. ” hai sory I’m
late, how are you? disapa oleh Bob dan Barry, ” it, s ok “fine, please
sit saya pelawa mereka berdua, kitorang berjabat tangan perkenalkan diri
masing-masing. saya tengok Bob handsome sikit dari Barry, Barry nampak
macam dah berumur sedikit tetapi berbadan sasa ” how about you last
night? ” tanya saya pada Bob, ” hahahahaha gelak besar Bob, mungkin
Barry tidak tahu apa yanng berlaku semalam, dia terpingga-pingga
mendengar perbualan kitorang.

Bob menjelling kearah Keyla, ” dan berkata, ” This morning you would
enjoy ” , ” of course , ” gelak kecil Keyla. ” what you all talking
about? , ” kata Barry, ” oohh maybe you do not know what we planning
today, ” erm ok we plan have a sex. ” what? terkejut beruk Barry, ” with
whom? , ” tanya Barry lagi, dengann serentak saya dan Bob menjawab “this
girl Keyla. ” Keyla tunduk malu.

” great ” , are you sure ? ‘ , dengann semangat Barry menanya pada
Keyla, ” erm yup. now ” ? tanya Barry lagi, relax jawab Bob, we drinks
first and we asked what style she like? ‘ ‘what style you like baby? ”
tanya Bob, saya hanya berdiam diri sahaja bagi peluang pada Keyla menjawab.

” first, I like big boy and guy must lick my pussy, ” saya hanya senyum
bila mendengar jawapan dari mulut Keyla. ” what size do you like? ”
tanya Barry pula, ” within 9inch long and large in 1. 5inch, ” wow
great, ” how to a threesome? ‘ ” tanya Barry lagi, ” I can try because
the first ever attempt.

” , with whom? Richard a black man, ” so you have no problem for
threesome. ” I can try. , how much time do you like for this activities?
‘ ” tanya Bob lagi, as long as posible, ” jawab Keyla.

” are you sure tanya Bob lagi, ” yup I can try ” jawab Keyla lagi, ”
what style do you like? Barry menyampuk, doggy and one man is having sex
with me and more one man I will suck his dick.

ok let, s go ” kata Bob. ” wait a minute, where we want to do? ” tanya
saya, ” your home. ” jawab Barry. ” no.

no I think a hotel. ” right ok jawab Bob dan Barry. ” before that I want
to take Keyla go to shooping, ” kata Barry, semangat benar saya tengok
si Barry ni, lembik Keyla dikerjakan oleh Barry nanti. ” ok we wait in
the car jawab Bob.

” you will not regret it for your bini to us? , ” tanya Bob padaku. it,
s ok no problem, you do what you like on her.

” ok thanks. dalam 20minit baru muncul mereka berdua. kitorang berempat
naik satu kereta, saya tinggalkan kereta saya diBukit Bintang menuju ke
Hotel, ” what if we went to our hotel stay, kata Barry “ok no problem
jawab Keyla. ” apa yanng dibelikan oleh Barry pada sayang? ” tanyaku,
abang tengok ni bini saya menunjukan minyak wangi, bra& panties berwarna
biru, lipstik berwarna pink stokin paras pinggang dan kasut tumit tinggi
warna biru. ” mesti nampak seksi sayang nantikan gurau saya.

hehehehe gelak kecil Keyla, ” sempat jugak Barry cium saya kat dalam
Fitting room tadi kata bini ku, ” uish tidak sabar jantan ni, sayang
tukar depan dia ke tadi, ” a, ah, ” patut la mungkin dia tidak tahan
tengok body sayang.

” bini ku hanya tersenyum ” , dia kata apa bila dia nampak tundun dan
buah dada sayang. ” dia kata perempuan melayu dia tidak pernah rasa
lagi, pastu dia kata body saya cantik macam orang belum kahwin. pepek
saya pun dia kata cantik, tidak bergedut lagi, sempat jugak dikorek
pepek saya. erm patut la dr tadi saya lihat jarinya kat hidung dia je.
Ok let’s go “bila Bob memberhentikan kereta diparking.

Cerita Sex Isteri Bermain Seks Dengan 2 Batang Mat Salleh

kitorang terus menuju ke tingkat 10. didalam lif hanya kitorang berempat
sahaja ” can I kiss your bini ? ” pinta Bob padaku, awak camner ok tidak
tanya saya pada Keyla, ” erm clear ke? ” tanya Keyla pada Bob ” , ok
this hotel has no problem, ” saya pasti mesti tempat golongan vvip hotel
ni patut la berani semacam je Mat Salleh ni, ” ‘Keyla mengangkat sedikit
mukanya keatas dan Bob sambut dengann lembut bibir Keyla.

Keyla, Bob dan Barry saling berpelukan, bertukar2 ciuman, saya hanya
jadi pemerhati sahaja seluar jeans yanng Keyla pakai kulihat separuh
terbukak, tangan Barry yanng besar telah berada didalam seluarnya,
manakala tangan kanan Bob berada disebalik coli yanng dipakai, sambil
mulut Keyla dan Adam masih terlekat.

Kudengar Keyla mengeluh kesedapan, tudung yanng dipakai terselak sedikit
dibahunya. Ting. bunyi loceng lif menandakan kitorang berada tingkat 10,
cepat2 Keyla membenarkan tudungnya yanng terselak sedikt keatas.

Keyla ingin membenarakan zipnya dihalang oleh Barry, Barry dengann
selamba mendukung Keyla sampai kemuka pintu bilik mereka, sambil itu
Barry mengulum lidah Keyla yanng sedang berbaring diatas dukungan Barry,
kulihat tiada orang lalulalang di hotel itu.

Bob hanya senyum dengann perlakuan Barry yanng tidak sabar2 nak merasa
burit melayu. Pintu bilik dibuka oleh Bob, accon automatic terpasang
kemudian mereka sambung semula apa yanng terhenti didalam lif tadi.

” , ok guy I want a shower first with Keyla kataku pada Bob dan Barry, I
follow kata Barry yanng tidak sabar melihat burit melayu, let’s go kata
Keyla. ” kitorang berempat ketawa.

, Barry yanng terlebih dulu menanggal pakaiannya hanya seluar dlam yanng
masih terlekat dibadannya. saya dapat rasakan butuh Barry sudah keras
dan begitu besar sekali lebih kurang 9inch panjang lilitan dlam 1.

5inch. Barry menyuruh Keyla menanggalkan pakaiannya, Keyla mengelingkan
kepalanya dia mahu Bob yanng menanggalkanya, tanpa berlengah Bob
menghampiri Keyla yanng sedang berdiri ditepi tingkap yanng mengadap
sebelah lagi hotel, langsir yanng menutupi tingkap sengaja diselak oleh
Bob, bagi memudahkan penghuni sebelah melihat kitorang semua.

seluar Keyla yanng dari tadi sudah sedikit terbuka memudahkan kerja Bob
untuk melurutkan kebawah. kulihat panties yanng dipakai oleh Keyla sudah
jelas basah kerana air mazinya yanng keluar digomol oleh Bob dan Barry
didalam lif tadi.

Kini giliran baju pula jadi sasaran oleh Adam, tanpa membuka tudung
Keyla tahu apa kemahuan Bob dia ingin melihat wanita melayu bertudung
berbogel didepan matanya. Barry hanya jadi pemerhati sambil tangannya
mengosok-gosok butuh nya.

Bob membuka cangkut bra yanng dipakai oleh Keyla, terjojol la dua bukit
pejal yanng pernah diisap oleh Richard dulu, kini giliran 2 orang mat
Salleh pula akan jadi santapan, terbeliak biji mata Barry.

Sempat Bob menggentel-gentel puting susu milik Keyla, ” wahh very
beautiful your nipple, ” thank’s jawab Keyla. Kemudian Barry menuju
kearah mereka berdua, Barry mencangkung menghadap burit Keyla yanng
sudah lembab disebalik panties yanng dipakai.

Barry merapatkan hidungnya pada burit Keyla, wahh fragrance of your
pussy. kemudian Barry melucutkan panties Keyla, terserlah burit yanng
sudah dicukur rapi berbentuk love ditundunnya. Sekarang saya melihat
dengann jelas sekali dimana Bob sedang menghisap bukit pejal Keyla,
siDon pula sedang mengerjakan burit Keyla dijilat semahu-mahunya,
mengeliat Keyla saya melihatnya.

Kemudian saya bersuara ok stop, let’s go to shower. Mereka menurut
perintah, saya ibarat director sebuah film blue. Sekarang tinggal saya
dan Bob saje yanng belum menanggal pakaian.

Keyla menghampiri saya, kemudian dia membuka satu persatu pakaian saya.
kitorang berempat mandi bogel didalam tab, seorang demi sorang kitorang
membasuh Keyla, Keyla ibarat permaisuri yanng baru turun dari kayangan.

butuh saya jauh berbeza dengann Bob dan Barry, butuh Bob lebih kurang
sama dengann Barry panjangnya Cuma kepalanya saje kecil. Sekarang saya
lihat Barry berada dicelah kangkang Keyla, saya dan Bob membiarkan saje
perlakuan Barry, Barry meletakan kaki kanan Keyla dibahunya bagi
memudahkannya dia menjilat dalam posisi berdiri, Keyla merengek bagai 18
tahun sedang kehausan susu Argh.

uussh erm. i cuming. i cuming menjerit Keyla serentak itu Bob mencium
bibir manis milik Keyla, buat kali pertama Keyla klimax dalam bilik air,
Barry mengeringkan badan Keyla dengann towel yanng sediaada, kitorang
bertiga hanya duduk ditepi katil, sambil Keyla mengenakan pakaian dan
wangian yanng dibeli oleh Barry tadi.

Kemudian Bob bangun lalu dicapai camcorder yanng teletak didalam almari.
DiOnkan suis lalu diberikan pada saya, dia kata tolong record untuk
tujuan kenang-kenangan katanya. Sambil itu Barry menuangkan separuh air
beer dalam 3 gelas kecil , lalu diberikan pada Bob dan Keyla, Keyla
menolak , ” sorry I do not drink ” please for me pujuk Barry, Keyla
memandang saya, saya kata sory we not drink, Barry akur, Bob dan Barry
meneguk air setan itu sekali teguk air melucur laju ketekak mereka.

Keyla sudah siap dengann pakaian dan wangiannya, lalu Bob dan Barry
mulakan adengan cium bibir Keyla, Keyla menyambut dengann manja air liur
mereka bercampur menjadi satu. saya menjadi jurukamera merakam apa saje
aksi mereka bertiga, Barry menjilat cuping telinga kanan manakala bibir
Keyla dan Bob masih telekat, sambil itu Barry membuka ikatan bra yanng
betali dibelakang, tersergam dua bukit yanng sudah lama keras dengann
puting yanng berwarana coklat, rambut hanya diparas bahu diikat rapi.

dengann rakusnya mereka berdua menghisap buah dada Keyla, saya lihat
buah dada Keyla menjadi kemerah-merahan dikerjakn oleh Bob dan Barry,
mata hitam Keyla sudah tidak kelihatan lagi, mulut sedikit ternganga
menahan kesedapan, ” sayang ok ” , tanya saya Keyla mengangguk lemah,
saya membiarkan saje bagi memberi ruang untuk Keyla menikmati sex yanng
luar biasa.

Sekarang giliran burit pula jadi santapan mereka, Keyla mereka sandarkan
pada cermin menghadap banggunan sebelah, lalu kaki kiri diletakan pada
bahu Barry dan kaki kanan dibahu Bob, tangan kiri dan kanan memegang
kepala Adam dan Barry, sekarang dengann jelas ternganga luas burit Keyla
yanng kemerah-merahan untuk jadi bahan jilatan mereka, Keyla sudah
mengeluarkan kata-kata yanng tidak difahami, keluar dari mulutnya,
seorang demi seorang menghirup air burit Keyla yanng keluar tanpa
henti-henti.

Kulihat jam menunjukkan pukul 12 tengahari, ini bermakna sudah 20minit
dan Keyla telah mencapai klimax yanng kedua, mereka kerjakan Keyla tanpa
balas kasihan, mereka meletakkan Keyla dalam kedudukan asal iaitu
berdiri, sambil tangan mereka melancap butuh masing-masing, mereka
menangalkan panties yanng dipakai oleh Keyla.

tangan kiri Barry membuka ikatan dipinggang kanan Keyla manakala tangan
kiri Bob membuka tali ikatan dipinggang kirinya. sekali lurut panties
yanng dipakai oleh Keyla jatuh kebawah kini hanya stokin paras peha dan
kasut tumit tinggi biru saja yanng menutupi susuk tubuh badannya.

Keyla tahu apa tugas seterusnya. lalu dia mencangkung, ternganga luas
burit nya yanng masih basah bercampur denga air liur Barry dan Bob,
dicapainya butuh mereka berdua tangan kiri di butuh Bob dan tangan kanan
di butuh Barry, lalu dilancapnya.

tersembul keluar masuk selaput butuh yanng tidak bersunat apabila
dilurutkan keatas dan kebawah, ” you like some experience “kata Barry, ”
my husband taught. ” balas Keyla.

saya, Barry dan Bob ketawa, ” can you kiss my boy? ” Bob pula meminta,
Keyla melakukan apa kemahuan Bob, untuk tidak menghampakan Barry Keyla
pun menghisap bergilir-gilir butuh mereka berdua.

ternganga-nganga mulut mereka bila Keyla mengulum, mungkin mulut Keyla
lebih kecil berbanding dengann butuh mereka yanng besar, hanya kepala
sahaja yanng dapat dimasukan kedalam mulut bini ku.

Bila sampai giliran Bob untuk dihisap Bob memberi arahan pada Keyla
supaya membuka mulut luas yanng mampu, Keyla mengikut apa permintaannya,
perlahan-lahan butuh Bob memasuki kini separuh butuh nya sudah melepasi
kedalam mulut Keyla.

kulihat muka Keyla menjadi kemerah-merahan menahan pernafasan. dengann
pantas Keyla mengeluarkannya mungkin tidak tahan dengann saiz butuh Bob
yanng besar itu. jika butuh saya Keyla begitu mudah untuk melakukannya.
Cerita lucah Isteri Bermain Seks Dengan 2 Batang Mat Salleh

* Melilih air liur Keyla bercampur dengann air mazi Bob. ” try again
‘kata Bob, Keyla cuba kali kedua, masih juga sebagaimana kali
pertama tadi, dicuba kali 3 baru Keyla boleh melakukannya, celapp.
* celup. celap. celup bunyi yanng keluar dari mulut Keyla. tangan
kanannya memegang butuh Bob mengikut rentak hisapannya. Lebih kurang
5minit, Barry menarik Keyla ke katil, lalu dicium mulut Keyla yanng
berwarna pink yanng masih lembab dengann air liur dan air mazi Bob.
* Keyla mengikut saje kemana Barry membawa, Barry mengarahkan Keyla
dalam posisi menonggeng(doggy), kedua-dua pehanya diletakan diatas
katil, Barry berdiri membelakangi Keyla, sambil butuh yanng besar
9inchi itu bermain-main dilurah punggung sehinggalah lurah burit
milik Keyla, Keyla sedia apa saja serangan yanng akan dihadapinya nanti.
* Badan Keyla sedikit melentik membuat saya ghairah, sambil saya
mengurut-ngurut butuh saya yanng dari tadi sudah terpacak. Barry
kulihat sedang menyapu burit Keyla menggunakan air liurnya, supaya
senang butuh nya menujah kedalam burit Keyla.
* Sedikit demi sedikit butuh besar Barry sedang tenggelam kelubuk
burit Keyla, tangan Keyla sudah menggengam cadar menahan kesakitan
atau kesedapan, arggh. arggh. erm. errm. Keyla mengerang, separuh
butuh nya sudah tenggelam, separuh lagi masih diluar, Barry
memberhentikan dayungannya, bagi memberi ruang untuk Keyla menerima
butuh nya, Barry menjerit kecil apabila Keyla mengemut butuh nya
Kemutannya saja boleh buatkan lelaki lupakan masalah dunia.
* “ussh great girl. ” kata Barry. ” Bob come ” panggil Keyla.
Nampaknya Keyla lebih suka pada Bob. Bob meluru kepada Laylas,
dipegangnya butuh Bob dihisap semahu-mahunya, sambil Barry mula
mengerakan dayungannya semula.
* Arggh. Argh. erm. erm suara Keyla mula kedengaran. Bila Barry cuba
untuk memasuk baki lebihan butuh nya yanng masih diluar badan Keyla
meluru kehadapan, mungkin terlalu panjang dan senak bila Barry cuba
masukkanya.
* Kurang dlm setengah jam dlm posisi itu. Keyla menarik keluar butuh
Barry yanng penuh dengann air burit anya dan berpusing menghadapap
Barry lalu dihisap, Barry mengeluh panjang.
* sambil itu sebelah tangannya sedang membenarkan butuh Bob menghala
lubang burit nya, sama seperti butuh Barry, Keyla tidak dapat
menenggelam semua butuh Bob, kini giliran Bob pula merasai burit melayu.
* Keyla meniru aksi seperti dalam cerita Blue yanng kitorang tonton
bersama malam tadi. Bob hanya berdiam diri sahaja, sedangkan Keyla
yanng membuat dayungan sambil butuh Barry didalam mulutnya.

Sudah sejam permainan ini berlangsung membuat saya ghairah melihat Keyla
dikerjakan oleh 2 Mat Salleh ini. Kini Keyla memusingkan badanya
menghala kepada Bob tanpa butuh Bob masih tenggelam dalam lubuk burit Keyla.

Keyla mengemut-ngemut butuh Bob, dapat melihat dengann jelas pergerakan
lubang punggung Keyla pabila dia mengemut. Keyla merapatkan bibirnya ke
bibir Bob, Bob menyambut sambil pergerakan punggung Keyla makin laju,
Barry memegang punggung gebu Keyla untuk memberhentikan pergerakan
Keyla, Keyla menoleh kebelakang dan membiarkan saja apa yanng dlakukan
oleh Barry, Barry sedang menghalakan lidahnya ke lubang punggung Keyla,
Keyla kegelian, sambil Bob menggerakan butuh nya perlahan-lahan, kini
Keyla tahu apa yanng dimahu oleh Barry ” , are you ready baby? , ” tanya
Bob, “ok I am ready” jawab Keyla manja.

Barry menghalakan butuh nya kelubang dubur Keyla, pelincir yanng
sediaada memudahkan butuh Barry menakluki dubur Keyla. mata Keyla
tertutup rapat pabila separuh butuh Barry tenggelam didalam dubur nya,
pergerakan mereka perlahan bagi memberi laluan kepada Keyla boleh
menerimanya.

Keyla masih ingat skill yanng diajar oleh Richard dulu, memudahkan dia
cepat menerima. Keyla ibarat sandwich, dua lubangnya diterokai serentak
oleh Barry dan Bob. Sudah kali ke empat Keyla klimax, mereka berdua
masih gagah lagi, mungkin penangan air setan tadi.

Kulihat Keyla sudah tidak bermaya, lalu Barry dan Bob mengeluarkan butuh
nya dr dubur dan burit Keyla, kulihat dengann jelas isi lubang dubur nya
keluar semasa Barry menarik butuh nya.

Mereka membiarkan sementara Keyla terlentang diatas katil, sambil Bob
menghisap buah dada Keyla, terjaga dari keletihan Keyla bagai dirasuk
dan menyuruh Barry mendukungkungnya bermain sambil berdiri, dengann
mudah butuh Barry tenggelam dalam burit Keyla, Barry membawa Keyla ke
tingkap, saya lihat ada sepasang lakibini berkulit putih sedang
memerhatikan diluar jendala, mereka senyum dan menunjuk isyarat tangan
bagus pada kitorang.

Keyla tidak peduli semua itu, yanng penting dia puas. Bob meluru kearah
Barry dan Keyla yanng sedang asyik dibuai nafsu masing2 lalu dihalakan
butuh nya ke lubang dubur Keyla, Barry memberhentikan pergerakannya,
ingin memberi Bob laluan menyetubuhi kelubang dubur Keyla.

Mereka semakin ganas melakukannya, Keyla mengikut saja rentak mereka,
sesekali Keyla menjerit kuat kerana hentakkan oleh mereka berdua,
sekarang sudah lebih satu jam setengah permainan mereka, Barry
melepaskan Keyla dan Bob meneruskan permainannya, Bob melekapkan Keyla
pada tingkap kedua-dua kakinya dipegang oleh Bob, dihenjut-henjut Keyla
hingga klimax kali 5.

Sempat juga Keyla melihat 2orang yanng sedang memerhatinya diluar
tingkap, Keyla menjerit menahan kesedapan. Bob mengangkat dan membawa
Keyla kepada Barry yanng sedang berbaring diatas katil, butuh nya masih
tercacak, diletakannya benar benar kelubang burit , Keyla diatas Barry,
Keyla melajukan pergerakan, Barry mengikut rentak Keyla sambil tangannya
memegang pinggang Keyla.

Bob naik keatas katil dan menghalakan butuh nya kemuka, Keyla sambut
lalu dihisap butuh Bob yanng penuh dengann air dubur nya. Arggh. arggh.
yes. yes Bob bersuara.

Barry mengangkat kepalanya menghisap puting Keyla yanng sedang menegang
itu. ” abang sedap bang’sayang tidak tahan dah ni”sayang nak terpancut.
abang. argh. mengeluh panjang Keyla, saya lihat air jernih terpancut dr
lubang kencingnya, saya pn kurang pasti air apa yanng keluar dari burit
Keyla, abis basah muka Barry, wah great. great. great, your bini , ”
kata Bob padaku.

mengeliat Keyla, sambil dia menarik-narik rambutnya, mungkin inilah
orang kata air nikmat yanng jarang-jarang berlaku semasa persetubuhan.
saya PAUSEkan suis camcorder, saya pergi menghampiri pada bini ku, ” ,
sa. sa. sayang tidak pernah rasa klimax macamni, se. se. sedap sangat. ,
” jelas bini ku.

saya paut bibirnya laluku cium, saya dapat rasa bau air burit , air
dubur dan air liur Bob dan Barry masih melekat lagi dibibirnya. Bob
terus menarik Keyla tanpa mempedulikan Barry sedang mengalun rentaknya,
menuju kepenjuru katil ditelentangkan Keyla, lalu butuh nya terus
terbenam kelubang burit , Keyla meletakan kedua-dua tangannya keperut
Bob menahan hentakannya, Bob mengentel biji yanng terjojol keluar, Keyla
kegelian dan menjerit dengann kuat Argh.

argh, cruit. cruit. cruit air jernihnya keluar lagi, Bob menekap
mulutnya kelubang dimana air itu keluar. Keyla mengeliat lagi, kali ni
pergerakannya lagi kuat. dengann pantas Barry menyumbat butuh nya
kemulut Keyla, Keyla dengann rakus menghisap.

saya lihat bini ku tenaganya luar biasa, masih boleh bertahan walaupun
entah berapa kali klimax. hisapannya Keyla memang power. Nafsunya
ternyata kuat. Barry pun dah tidak upaya bertahan lagi.

Melihatkan keadaan Barry yanng semakin menghampiri kemuncak, Keyla
melajukan kulumannya Keyla sedia menerima kehadiran air pekat Barry,
sambil Bob masih lagi berdayung, cruit. cruit. cruit. cruit air pekat
Barry menujah laju ke anak tekak Keyla, Keyla tidak mahu setitik pun
jatuh ke cadar, dia mahu telan petua merampingkan badan katanya padaku
semasa malam pertama dulu.

Argh. argh. yes great girl Barry menjerit. Keyla menghirup saki baki
yanng masih terlekat dihujung butuh Barry. Mengeletar badan Barry. Keyla
menelan kesemua air pekat milik Barry, Barry terbaring disebelah Keyla
lalu dicium bibir merkah Keyla, Keyla menyambut dengann ganas.

kini giliran Bob pula mahu membuang kedalam mulut Keyla, Bob menarik
tangan Keyla, lalu Keyla mencangkung menghadap butuh Bob yanng sudah
tersedia untuk memuntahkan air pekatnya, Keyla mengambil tugas terakhir
dilancap butuh Bob, separuh butuh Bob terbenam dimulutnya.

Ah. ah. I cumming. I cumming baby suara Bob terketar-ketar,. Keyla
melajukan tangan dan kepalanya, serentak itu Keyla terbeliak menahan air
pekat dan hangat Bob, yanng laju menusuk kekerongkongnya yeah.

Bob menjerit lagi mungkin itu air terakhir yanng keluar, Keyla
memperlahankan ayunan tangan dan kepalanya, dihisap sepuas-puasnya air
pekat Bob, Bob mengangkat Keyla supaya berbaring sebelah Barry yanng
telah keletihan.

Dikangkangnya peha Keyla lalu di suruh saya zoomkan kelubang burit dan
lubang dubur milik Keyla, saya rakamkan kedua-dua lubang Keyla yanng
telah luas dikerjakan oleh mereka berdua, dengann jelas lubang dubur dan
lubang burit Keyla yanng kemerah-merahan tidak seperti mula-mula tadi.

Sempat Keyla senyum padaku dan mengucapkan ribuan terima kasih padaku,
kerana sudi memberi ruang padanya untuk melakukan persetubuhan begini.
saya senyum dan berkata “janji sayang puas “.

Bob berbaring dikanan Keyla, Keyla bangun lalu mengucup bibir Bob dan
Barry yanng sedang keletihan, lalu dia pergi menuju kearahku, ” sayang
dah puaskan mereka berdua, kini giliran abang pula, kata Keyla lagi’,
Keyla membenarkan rambutnya yanng sudah terlerai dr ikatan, diikat
dengann rapi, sambil tangannya melambai kearah jiran sebelah yanng dr
tadi masih tidak berganjak.

” mari sayang puaskan abang pula, ” katanya padaku. kitorang melakukan
didepan tingkap. Keyla sudah tiada perasaan malu, yanng penting
kepuasan. Keyla mengusap-usap butuh ku yanng dari tadi masih gagah
terpacak, Keyla mengulum butuh ku yanng jauh berbeza dengann Bob dan
Barry, dikulum sehingga kebulu ari-ari saya, saya menahan kegelian.

Keyla melajukan kulumannya dan dia bangun kedua-dua tangannya ditekap
ketingkap punggung nya tertonggek sedikit supaya senang saya masuk dari
belakang, kakinya diangkat keatas lalu kupegang, nafsunya memang kuat
baru sahaja dia melayan 2 orang dengann serentak, kemudian melayan saya
pulak.

” abang nak masuk lubang mana-mana pun takpe, sayang tidak rasa sakit, ”
kata Keyla padaku, saya mengangguk. saya cuba masuk kedalam lubang burit
nya, ternyata memang besar lubangnya, tetapi kemutan masih power, Keyla
merengek manja, sambil kepalanya menoleh kearahku, yanng pasti butuh ku
rasa bagai dalam terowong yanng luas.

saya cuba keluarkan butuh u, lalu ku try masuk kedalam dubur nya, ketat
sedikit dari lubang burit nya. saya henjut laju2 sambil tangan kiri
Keyla menggentel bijiknya.

Abang. abang sayang rasa air tadi nak keluar lagi. argh. argh. jerit
Keyla, dengann pantas saya pusingkan badan bini ku lalu ku mencangkung
mengadap burit nya, ya benar airnya keluar lagi saya menghirup
semahu-mahunya, yes.

yes jerit Keyla mengejutkan Bob dan Barry dari terlena. ” wah your bini
is still mightier, I had never see this women. ” kata Bob pada saya
yanng sedang menghirup air jernihnya.

“rasanya masin-masin dan pekat sedikit” saya hanya senyum. saya bangun
dan peluk bini ku tanda kasih dan sayang. saya mencium cuping telinga
sehingga ke lehernya, bau kedua2 Mat Salleh masih terlekat pada tubuh Keyla.

saya menyambung semula permainan kitorang, celup. celap. celup,. celap
bunyi dari lubang burit Keyla yanng sudah luas ditebuk oleh mereka tadi.
saya mengangkat Keyla menuju kearah mereka berbaring, kubaringkan Keyla
ditengah2 mereka, kemudian Barry mengusap-usap bibir Keyla manakala Bob
mengentel puting susu Keyla, Keyla mengerang kesedapan, saya letak
kakinya keatas bahuku, lalu kujunamkan butuh ku kedalam lubang dubur
Keyla, dengann jelas kulihat burit nya mengikut rentak keluar masuk
pabila butuh ku tenggelam timbul dipermukaan dubur nya.

Argh. argh. argh. argh suara Keyla menahan tusukanku, saya melajukan
hayunan, badan bini ku bergerak pantas saya sudah nak sampai kemuncak,
Keyla sudah biasa dengann permainan saya lantas dia bangun mencangkung
menghadap butuh ku yanng sedia untuk menyembur benih pekat kedalam
mulutnya, dia menolak tanganku dan mengambil alih, dia lancapkan butuh
ku, ” saya katakan padanya saya nak keluar dah. cepat2 dia masukan
kedalam mulutnya, cruit. cruit. cruit. sperma ku masuk kedalam tekaknya,
dia menjilat hingga titisan air yanng terakhir. mengeletar kakiku,
kemudian dia mencium kepala butuh ku, sedap abang punya, ” katanya padaku.

thank, s sayang, saya melihat jam ditanganku menunjukan pukul 3.
30petang ini bermakna kitorang melakukan hampir 4jam, saya kagum dengann
bini ku cukup hebat, kitorang tidur berpelukan.

butuh Barry kembali tegang, kemudian Barry menarik tangan Keyla supaya
melakukan sekali lagi, Keyla dengann manja memujuk Barry supaya bagi
ruang dia berehat sebentar, Barry akur, untuk tidak mengahampakan Barry
Keyla tidur diatas badannya, sementara Keyla memasukan butuh Barry
kedalam burit nya, kitorang tidur berempat dalam keadaan telanjang bulat.

Tersedar dari tidur kulihat jam menunjukan pukul 6ptang, perut saya pun
sudah mengeluarkan bunyi. Bob, Keyla dan Barry nyenyak dibuai mimpi
sementara butuh dan burit nya Keyla dan Barry masih bersatu.

kubangun menuju kebilik mandi, selesai mandi kulihat mereka masih lagi
tidur, kulit lebihan Bob sudah menutupi kepala butuh merahnya. selepas
siap berpakaian saya turun kebawah meninjau2 apa yanng perlu mengalaskan
perut untuk kitorang berempat nanti, saya berjalan mencari restoran,
sesampai saja disebuah restoran mamak saya order 3 nasi bungkus berlauk
ayam goreng kuah kari dan sedikit sayur untuk mereka bertiga diatas sana.

Sambil bungkusan siap saya makan dulu direstoran tidak tahan perut lapar
lepas main, saya terfikir apa yanng diorang buat diatas sana tu, entah2
Keyla tengah makan butuh Bob dan Barry agaknya.

Bungkusan pun dah siap saya pun dah selesai makan, saya ke kaunter
membuat bayaran. sambil berjalan saya sempat menghabiskan rokok
sebatang. Ting. sudah sampai tingkat 10, bukak saja pintu bilik saya
terkejut Keyla sedang digomoli oleh mereka berdua lagi.

kulihat kedua dua butuh Bob dan Barry berada didalam burit Keyla,
menjerit2 Keyla menahan perlakuan mereka. ” ok guy eat first. kataku, ”
Abang sayang dapat pengalaman baru, jerit Keyla mengadu padaku, ” apa
dia? ” jawabku, tengok ni butuh diorang masukan kedalam burit sayang.

” ok tidak? ” tanyaku lagi. “erm ok tadi mula mula sakit pastu sedap”
saya membiarkan saja mereka sehingga mereka selesai. Keyla berbisik pada
mereka, lalu mereka cabut butuh masing2, Keyla mengeringkan butuh mereka
berdua dengann mulutnya, kemudian mereka menuju ke meja makan untuk
menjamu selera yanng sudah tersedia diatas meja makan.

Keyla dipimpim oleh Barry kemudian Barry duduk diatas kerusi, Barry
menarik tangan Keyla menyuruh Keyla duduk diatasnya mengahadap dia
sambil butuh nya tenggelam dalam burit bini ku Keyla rebahkan sedikit
badannya ke tepi meja.

Bob dan saya hanya tersenyum dengann gelagat Barry, Barry menyuap nasi
kemulut Keyla, sementara Barry mahu menyuap nasi kedalam mulutnya, Keyla
kemut butuh Barry, tersembur nasi keluar dari mulutnya “you are very
naughty, ” kata Barry.

Isteri Bermain Seks Dengan 2 Batang Mat Salleh

kitorang gelak besar hahahahahahaha. dengann kenakalan bini ku. Selesai
saja makan Barry mengangkat Keyla ke sink membasuh tangan tanpa
melepaskan butuh dari burit Keyla. Barry cakap dia dan Keyla mahu mandi
dulu kerana badan mereka kena kari mamak, Keyla menyuruh saya membuka
stokin dan kasut yanng dipakainya, saya membuka sempat saya lihat butuh
Barry tenggelam dalam lubang burit Keyla yanng masih lagi berair.

Barry masih lagi belum melepaskan butuh nya dari lubang burit Keyla, Bob
kulihat masih lagi boleh control, saya berborak dengann Bob, Bob tidak
habis-habis memuji kehebatan Keyla dan tidak sangka seorang suami macam
saya begitu spotting.

saya cakap nafsu bini ku lebih hebat selepas dia main dengann Richard
dulu, dia cakap butuh yanng tidak potong lebih sedap. Argh. argh. argh.
argh. ush. ush.

suara Keyla menjerit dari dalam bilik air. ” what are doing on her
Barry? ” jerit Bob. ” nothing jawab Barry, ” it, s ok Barry, t worry
suara Keyla menyampuk.

Keyla sudah boleh menerima permainan ganas Barry. Argh. argh. argh.
argh. yess. yes I cummiing baby suara Barry kedengaran. erm yeah I like.
suara Keyla pula menyambung.

Keyla keluar dari bilik air dengann badan masih basah sambil dia
mengepit burit dengann tangannya menuju kearah kitorang berdua dan
mencangkung diatas meja diruang tamu tempat kitorang bersembang, dan
mengeluarkan air pekat keputihan diatas meja, ” Barry pancut dalam ke
sayang? ” tanyaku ‘yup’ jawab ringkas Keyla, banyak jugak air Barry ni
bisik hatiku.

saya dan Bob melihat burit Keyla mengemut-ngemut mengeluarkan sisa-sisa
sperma Barry. kemudian Keyla turun dr meja lalu di hirup air yanng dia
keluarkan dari burit nya, untuk memberi kitorang lebih bernafsu lagi.

Bob menghampiri Keyla , ” you are very nice girl, baby, ” Bob
mencium bibir Keyla yanng masih terlekat dengann sperma Barry,
mereka berjalan beriringan tangan menuju ke katil, Bob terlentangkan
Keyla diatas tilam empuk, lampu dibuka jam menunjukan pukul 7 malam,
Bob kangkangkan kaki Keyla dia lihat masih ada baki sperma Barry
terselit dicelah lubang burit nya, Bob menghalakan butuh nya ke arah
lubang burit Keyla, ” Keyla memujuk Bob, ” Bob, ” please lick my
pussy, ” ok, baby for you I do anything.

” thank, s darling ” jawab Keyla. abang come here ” panggil bini ku. ”
kenapa sayang, ” tanyaku. joint kitaorang ajak bini ku, ” saya
menanggalkan pakaianku sementara itu Bob sedang menjilat burit nya yanng
masih ada sperma Barry, saya menuju kekatil dimana Keyla sedang berbaring.

saya dan Bob melayan nafsu serakahnya, butuh Bob telah terbenam dalam
dasar lubuk kegelapan. butuh saya masih lagi dihisap oleh Keyla, Bob
mengentel biji dihujung burit nya, kedengaran Keyla merengek-rengek
menahan kesedapan, lalu dia kejang bagai kena arus elektrik, kemudian
Keyla menjerit.

Argh, air dr lubang kencingnya terpancut, saya dengann pantas menolak
Bob ketepi dan menekap mulutku kelubangnya, saya suruh Bob masukan
semula, dihenjut2kannya bini ku semahu-mahunya, Bob mengangkat Keyla
lalu diberikan padaku, untukku menyetubuhinya pula, Keyla sedikit
tertonggeng, kemudian Bob menghalakan butuh nya kelubang burit Keyla
yanng sedang saya terokai, saya memperlahankan ayunanku memberi ruang
kepada Bob, Keyla menahan tusukan demi tusukan yanng diberi oleh Bob,
saya dapat rasakan butuh Bob bila bersentuh dengann butuh ku.

saya dengann rentak perlahan manakala Bob melajukan dayungannya,
sesekali butuh Bob terkeluar kerana lubang sempit Keyla tidak boleh
menerima 2 batang sekaligus, Bob cuba masukan semula dan melajukan
rentakan lebih kurang 20minit kitorang dalam posisi begitu, saya dan Bob
sudah merasakan untuk sampai kepuncak, Keyla pun begitu dia menyuruh
kitaorang bersabar, dia mahu sampai kedestinasi bersama.

saya memberhentikan pergerakan, Cuma Bob saja yanng masih mampu
mengayunkan dayungan, Keyla berbisik padaku dan pada Bob dia mahu saya
dan Bob pancut sama-sama dlam burit nya, kitorang menganggukkan kepala
tanda setuju.

tidak lama kemudian kitorang serentak bersuara Argh. yes. yes. argh.
yes. yes argh. erm. erm. , yeah Keyla menjerit memecah kesunyian didalam
bilik cruit. cruit. cruit. cruit.

cruit sperma kitorang bersatu didlam burit Keyla, Argh mengeluh panjang
Keyla, Keyla mengemut-ngemut butuh kitorang berdua. kitorang terdampar
keletihan sepanjang setengah hari kitorang melakukan sex yanng tidak
pernah kitorang rasai.

Bob menarik keluar butuh nya terasa air pekatku dan dia jatuh kepeha
saya, kemudian Keyla bangun bercangkung diatas badanku lalu dia
keluarkan sperma ku dan Bob yanng bersatu dalam burit nya diatas
badanku, lalu dihirup dan dijilatnya, kulihat Keyla benar benar bernafsu
Malam itu kitorang berempat tidur di hotel tempat dimana Bob dan Barry
menginap.

Senyum lebar Barry bila kitorang mengatakan kitorang ingin tidur disini.
kitorang baring keletihan, kemudian kitorang bersiap untuk makan malam
diDinner Room yanng terletak ditinggkat 1. saya lihat Keyla macam tidak
selesa bila berjalan, mungkin terasa ngilu burit nya bila bersentuhan
dengann seluar yanng dpakai, Keyla mengenakan pakaian yanng dipakainya
pada pagi tadi, panties yanng dipakai disimpan oleh Barry, untuk
kenang-kenangan katanya, jadi Keyla turun ke Dinner Room tidak memakai
panties, patut la jalan sedikit kengkang, sedang asyik kitorang nikmati
makanan kitorang disapa oleh pasangan berkulit putih yanng melihat aksi
kitorang didalam bilik tengahari tadi.

mereka memuji muji kehebatan Keyla sanggup melayan 3 guy sekali gus.
Malam itu selepas makan kitorang berehat kerana keletihan, saya tidak
dapat lelapkan mata, kerana Barry asyik mengomoli bini ku, meraung-raung
bini ku dibuatnya.

hampir jam 5pagi baru mereka selesai melakukannya, Keyla dan Barry tidur
dlam keadaan terlanjang bulat. Keesokanya paginya kitorang melakukannya
lagi, dan petang itu Keyla kena melayan 4orang sekaligus secara
bergilir-gilir bersama Carla bini Carlos, kitorang melakukan 3hari
berturut-turut saya boleh kira berapa banyak Barry dan Carlos kerjakan
keatas Keyla dan Carla, terlalu kerap Keyla, yanng banyak dikerjakan
oleh mereka berdua, mereka macam tidak puas dengann burit melayu.

Keyla kulihat benar benar puas akhirnya tercapai juga impiannya untuk
bersetubuh dengann lelaki kulit putih. Sekian bye ikuti sambungannya
bagaimana, bini ku Keyla dan Carla melayan nafsu sex kitorang berempat pula.

Category: Cerita Seks Melayu Tags: , , , , , , , , , ,

Related video